MIRE SE ERDHET NE AS HOTEL

Me vëmendje të jashtëzakonshme dedikuar detajeve në çdo ambjent, hotelet tona ofrojnë qëndrim të ngrohtë, unik dhe të personalizuar.

AS HOTEL GROUP

Për të qenë gjithmonë me ju, kemi gjetur një mënyrë për ta sjellë AS Hotel Group tek ju. Bashkohuni me ne në një udhëtim virtual për të zbuluar hotelet plot gjallëri dhe shijoni AS Hotel Group nga komoditeti i shtëpisë tuaj!

Zbulo më shumë

Location

°C

Location
Hotel As Durres
Rr. Kompleksit, Plepa-Golem, DurrësAlbania
Hotel Horizont
No.3, Rruga Porta e Detit 2008, DurrësAlbania
Hotel Sun
Rruga Agaveve, DurrësAlbania
Hotel Belmondo
Rruga Pavaresia 193, Durrës 2008Albania
Hotel AS Tirana
Rruga Reshit Petrela, TiranëAlbania