Restorant Horizont Durres

Restorant Horizont Durres

Menutë tona sjellin një larmishmëri kombinimesh të pjatave duke bërë të mundur që klientët të gjejnë veten në çdo specialitet tonin.

Restoranti i Hotel Horizont, përveç pjatave speciale të gatuara me shumë mjeshtëri nga Shefat tanë, ofron edhe një akomodim shumë relaksues dhe të qetë në të gjithë ambientin e tij.

Në restorantin tonë, përvoja juaj do jetë unike, kjo për vetë faktin se ne përdorim përbërës të freskët nga fermerët lokalë dhe kujdesemi që çdo pjatë të shërbehet me shumë profesionalizëm dhe elegancë. Për të filluar ditën, menuja e mëngjesit ofron një larmi të gjerë të pjatave të ftohta dhe të nxehta kontinentale.

Përzgjedhja e kujdesshme dhe shumëllojshmëria e gatimeve të detit dhe mishit janë krijuar posaçërisht nga Shefat tanë të kuzhinës. Restoranti ofron një zgjedhje të gjerë të verërave nga rajone prestigjioze, si dhe verëra të shkëlqyera shqiptare. Stafi ynë plotëson të gjitha standardet e një shërbimi me cilësi të lartë.

Bëhuni mysafiri ynë jo vetëm për ushqimin dhe pijet, por edhe për kënaqësitë dhe përvojat e reja që mund të ndajmë së bashku…

  • Sallata
  • Supa
  • Rizoto
  • Mish
  • Peshk
  • Ëmbëlsira
  • Pije Freskuese / Alkolike

Location

2024-04-22
19°C

Location
Hotel As Durres
Rr. Kompleksit, Plepa-Golem, DurrësAlbania
Hotel Horizont
No.3, Rruga Porta e Detit 2008, DurrësAlbania
Hotel Sun
Rruga Agaveve, DurrësAlbania
Hotel Belmondo
Rruga Pavaresia 193, Durrës 2008Albania
Hotel AS Tirana
Rruga Reshit Petrela, TiranëAlbania