Restorantet

Përbërësit tanë janë lokalë dhe ne përdorim vetëm produktet më të freskëta dhe recetat origjinale. Ne marrim frymëzim nga tradita të cilën e interpretojmë me një kthesë moderne dhe e servirim atë me dashuri. Përveç verërave të cilësisë së lartë, specialitetet tona janë një kënaqësi për të gjitha shijet.