Pushime Familjare

Për nënat dhe baballarët tanë të dashur, më në fund mundeni të pushoni vërtet gjatë pushimeve! Të vegjlit tuaj janë në duar të sigurta.

Me animatorë të gëzuar, not, lojëra shoqërore, aktivitete sportive dhe ekskursione të shumta, fëmijët tuaj do të harrojnë që ju jeni me ta. Pasi të pushoni në plazh dhe të kënaqeni me trajtimet tona Wellness, ju mund të bashkoheni me programet e animacionit për fëmijë çdo mbrëmje.
Ne zgjedhim më të mirën për familjen tuaj sepse pushimet familjare janë kujtime që do të zgjasin përjetë!

Hotels