Restorant Sun Durres

Restorant Sun Durres

Restoranti në Sun Hotel sjell një ndërthurje perfekte të kuzhinës shqiptare me atë mesdhetare shoqëruar kjo edhe me pamjet spektakolare të bregdetit të Durrësit.

Ndërthurja e kuzhinës mesdhetare me atë lokale dhe italiane realizohet me mjeshtëri nga Shefat tanë duke sjellë kështu një tjetër dimension të të shijuarit. Këtu mund të shijoni pjatat me fruta deti ose pastat më të shijshme dhe unike që mund të keni provuar ndonjëherë. Të gjitha pjatat tona ofrohen të freskëta dhe në mënyrën më kreative dhe të shijshme nga mjeshtrat tanë. Gjithashtu, restoranti ofron një zgjedhje të gjerë të verërave nga rajone prestigjioze, si dhe verëra të shkëlqyera shqiptare. Stafi ynë plotëson të gjitha standardet e një shërbimi me cilësi të lartë.

Bëhuni mysafiri ynë jo vetëm për ushqimin dhe pijet, por edhe për kënaqësitë dhe përvojat e reja që mund të ndajmë së bashku…

  • Sallata
  • Supa
  • Rizoto
  • Mish
  • Peshk
  • Ëmbëlsira
  • Pije Freskuese / Alkolike

Location

°C

Location
Hotel As Durres
Rr. Kompleksit, Plepa-Golem, DurrësAlbania
Hotel Horizont
No.3, Rruga Porta e Detit 2008, DurrësAlbania
Hotel Sun
Rruga Agaveve, DurrësAlbania
Hotel Belmondo
Rruga Pavaresia 193, Durrës 2008Albania
Hotel AS Tirana
Rruga Reshit Petrela, TiranëAlbania